Desperta que és de dia !!!

Hola em dic Tobyas i sóc.... de fet sóc un dibuix, o potser un record, no se... en tot cas havia de ser un cartell d'un bar de copes però em vaig quedar oblidat en una carpeta i fins ara no he sortit.Quan vaig obrir la carpeta per sortir no em vaig adonar que era a dalt de tot d' una prestageria i PATAPAMMMM !! vaig caure en picat dins d'un cove ple de pintura transparent. Així doncs de moment no em podeu veure, no sabeu com sóc... però no patiu que sóc molt espavilat i ben aviat trobaré la manera de fer-me visible.

No obstant això, si em voleu ajudar podeu compartir amb mi aquest viatge i anar explorant el mon per trobar l'antídot a la invisibilitat...

M'ajudes ??CAIXA DE SORPRESES

En aquesta pàgina trobareu diferents tipus de sorpreses relacionades amb la història que us estic explicant. Les anirem guardant aquí per disposar-ne quan vulguem...


OBRIM LA CAIXA PER PRIMERA VEGADA !!!


En Tobyas ha començat una gran aventura. Després de sortir de la seva carpeta on portava anys i anys amagat s’ha anat trobant una sèrie de problemes que haurà d’anar resolent.

Aquesta pàgina està dedicada als petits investigadors. Haurem d’anar desxifrant els enigmes que la història planteja.
Per començar en proposarem 3, els 3 primers problemes que haureu de resoldre per poder comprendre la història....

1.- En Tobyas cau en un pot de pintura transparent. Que vol dir transparent? Les coses sempre es veuen de la mateixa manera? De que depèn que les coses es vegin o no?

2.- Un dels elements importants que hi ha a l’habitació misteriosa és el mirall. Què és un mirall? Com veiem les coses a través dels miralls? Aquest mirall és com els altres, com els que coneixeu? Perquè?

3.- En el embolcall del caramel, en Tobyas troba una inscripció que sembla una adreça... Amb aquesta informació... podríem esbrinar a quin lloc ens conduirà aquesta adreça? Que hi trobarem?

Bé, no és gens fàcil esbrinar tot això, però jo confio en vosaltres, per això sou els meus petits investigadors!!!!
EL FAR DE LESPARAULES PERDUDES

Bé, en Tobyas ja ha fet un gran recorregut i ara té una missió que complir:  Rescatar les paraules del Far.


M'agradaria que l'ajudessiu a investigar de quines maneres un far és pot comunicar. podrieu investigar què és un far i per a queserveix i sobre tot quina mena de missatges podria enviar un far...
Apa que teniu feina amics!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Fent camí

Fent camí