Desperta que és de dia !!!

Hola em dic Tobyas i sóc.... de fet sóc un dibuix, o potser un record, no se... en tot cas havia de ser un cartell d'un bar de copes però em vaig quedar oblidat en una carpeta i fins ara no he sortit.Quan vaig obrir la carpeta per sortir no em vaig adonar que era a dalt de tot d' una prestageria i PATAPAMMMM !! vaig caure en picat dins d'un cove ple de pintura transparent. Així doncs de moment no em podeu veure, no sabeu com sóc... però no patiu que sóc molt espavilat i ben aviat trobaré la manera de fer-me visible.

No obstant això, si em voleu ajudar podeu compartir amb mi aquest viatge i anar explorant el mon per trobar l'antídot a la invisibilitat...

M'ajudes ??CONSULTORI MELMELADA

Hola amics!!
Aquest és el Consultori Melmelada.
Aquí us exposaré diferents problemes que alguns amics o personatges de les meves històries es van trobar i vosaltres hi podeu posar solucions.
Com més divertits i ingeniosos siguins els remeis que proposeu més bé ens ho pasarem...Hola, sóc el Tauró Petó i vaig conèixer en Tobyas en un dels seus viatges pels mars del sud.
Estic molt i molt trist perquè tinc un problema molt gran que no se com resoldre i en Tobyas em va dir que potser vosaltres em podríeu ajudar.
Resulta que sóc un Tauró molt carinyós i m’enamoro fàcilment. Totes les “taurones”, “dofines”, sardinetes, popetes i altres peixetes que pugui trobar pel mar les trobo súper atractives i en quant les miro m’enamoro immediata i bojament d’elles.
Sempre segueixo el mateix patró:
Com sóc molt gran, molt ràpid i molt “guapu” quan veig una candidata al meu amor passejo nedant diverses vegades pel seu voltant. Després m’aturo i li pico l’ ullet al mateix temps que li deixo anar un somriure.
En aquets moments ja la tinc quasi al sac, però per acabar de rematar, la convido a fer un vol entre mig dels coralls i aquesta tàctica és definitiva i queda rendida als meus peus; perdó a les meves aletes !!!
Però atenció!!! El problema ve ara: Quan ja som nuvis i és l’hora de fer-li un petó a la donzella, sempre passa el mateix, li clavo queixalada i la noia marxa espantada a corre-cuita.
La veritat és que no se que fer, totes les novies que he tingut van marcades amb una queixalada meva i no volen saber res més de mi...
Estic molt preocupat i no se que fer, em podeu ajudar i donar solucions al meu problema?
Moltes gràcies amics!
Tauró Petó16 comentaris:

 1. Sabies que els esquimals es donen petons amb el nas, tu tens un nas molt afilat i bonic potser podries provar de fer els petos amb el nas? Simplement has d'ajuntar el teu nas amb el nas de la dofina, taurona que t'agradi i moure'l una mica, ja veuràs com els hi agradarà i no marxaran corrent!

  ResponElimina
 2. Hola tauro peto en vull dir que pots anar al dentista o cuidar-te les dents i aixi Ja podras donar-li els petons a les teves novies. NEREA!

  ResponElimina
 3. Es podria retallar les dents,com?llimant
  Ahmed

  ResponElimina
 4. Tauro peto la meva solucio es anar al dentista i que et llimin les dents.
  DANI

  ResponElimina
 5. Tauro petó et pots posar uns aparells.
  Maru

  ResponElimina
 6. Hola tauro peto m'agradaria dir-te que busquis una noia que sigui tauro i al teu prudlema son las teves dents. Hauries d' anar al metge.
  clmentina.

  ResponElimina
 7. Hola tauro peto,
  A les teves donzelles has de perdonar-les i quan vegis una donzella que t' agradi no li facis un peto. Nomes un sopar romantic a la llum de les veles i li cantes una cançó pero que sigui romantica.
  I que et doni molta sort.adeu tauro peto.
  Sonia d'Agnès Armengol

  ResponElimina
 8. Tauro peto tinc una solucio: trenca las teves dents.Youssef.

  ResponElimina
 9. Hola tauro tots de la meva clase volen ajudar-te del conflicte.Has d' anar al dentista que et
  posi els dents una mica curts i tambe
  que no siguin punxeguts i quan he vist la teva foto tenies una boca molt gran.
  Kautar

  ResponElimina
 10. et pots fer la cirugia estetica i que et fagin la boca mes petita.Es pero que et vaigi molt be.
  ADEU
  BRUNA.

  ResponElimina
 11. Millor pots fer-li una abraçada amb les aletes i deixaa els petons .
  Adeu espero que no et pasi mes, adeu.

  ResponElimina
 12. Tauro com que estas en l'ordinador pots mirar per internet si et pots comprar algu per ferte la cara mes petita.
  Adeu tauro peto.

  ResponElimina
 13. hola taurÓ li podries fer un peto amb el nas o amb les parpelles bueno aixo ho desideixes tu. I digali a en Tobyas que tingui sort en descobrir com resoldre aquet motiu desesperat i que jo et puc ajudar si m'envies un correu.


  ANNA RABELLA

  ResponElimina
 14. Hola tauro et podries trencar les dents amb un martell i aixi no lis faries queixalades adeu tauro.
  Roger

  ResponElimina
 15. Hola tauró no es bo enamorar-se com les nenas.
  per que no li mosseguis mes

  adeu tauró soc el Jose antonio

  ResponElimina
 16. Hola tauró jo crec que podrias fer una festa saps per que? per que no fagis mosegades.
  adeu. soc la Elleny Sanchez.

  ResponElimina

Fent camí

Fent camí